LightBlog

Günün Haber Başlıkları 28 Nisan 2024



Günün Haber Başlıkları 28 Nisan 2024

Manchester City, İngiltere Premier Lig'in 35. haftasında deplasmanda Nottingham Forest ile karşılaşacak. Zorlu mücadele TSİ 18:30'da başlayacak.

Diyarbakır'da fanatik Fenerbahçe taraftarı Muhammet Delil Süner, Adana Demirspor-Galatasaray maçında sarı-kırmızılıların Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi'nin gol atması sonrası 112 Acil Çağrı Merkezi üzerinden polise bağlanıp, Icardi'nin 'sınır dışı' edilmesi için şikayette bulundu.

Arsenal, İngiltere Premier Lig'in 35. haftasında deplasmanda Tottenham ile karşılaşacak. Kuzey Londra derbisi TSİ 16:00'da başlayacak.

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" sözlerine halefi Özgür Özel, "Bu partinin genel başkanı olara herkesle konuşur ve müzakere ederim" ifadeleriyle karşılık verdi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan ile Gazze'deki son durumu ele aldı.

Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüşen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, konuştuğu Almanca ile dikkat çekti.

[image: Küçükbaştan büyükbaşa... 2024 kurbanlık fiyatları belli oldu! Canlı kilogram fiyatı ne? İşte hisse bedellerinde ilk rakamlar] Kurban Bayramı'na iki aydan az bir süre kala kurbanlık fiyatları da şekillenmeye başladı. Büyükbaşta canlı kilogram fiyatı 280 ila 340 TL arasında, küçükbaşta ise 250 ila 300 TL arasında olması bekleniyor....Devamı için tıklayınız

[image: AK Parti'den 'fahiş fiyatla mücadele' yasa teklifinde kritik düzenleme! Firmaların 'ortak etiket' tekeline son] Vatandaşın cebindeki paraya göz diken fırsatçılara göz açtırılmıyor. AK Parti ve ilgili bakanlıkların hazırlıklarını sürdürdüğü fahiş fiyatla mücadele yasa teklifinde kritik bir düzenleme yapıldı. Böylelikle...Devamı için tıklayınız

[image: 10 bin TL taban maaş yeniden mi belirleniyor? Emekliye Temmuz zammında ipuçları geldi! %35-40 aralığında...] Milyonlarca emekli için değişik desteklerle ilgili hazırlıklar devam ederken Temmuz zammı için de yeni formüller gündeme geliyor. Emekliler için yeni bir kart üzerinde de çalışılıyor. Bunun yanında Ocak'ta...Devamı için tıklayınız

AK Partili Metin Külünk, Fatih Altaylı'ya yaptığı açıklamada yerel seçimler için yapılan anketlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önüne kendi istedikleri adayların gösterilmesini sağlamak istedikleri için sahte anketler götürüldüğünü iddia etti.

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı bugün yapıldı. Genel Başkan Meral Akşener'in yeniden aday olmayacağını açıkladığı kurultayda, 4 aday genel başkanlık için yarıştı. İkinci turda Müsavat Dervişoğlu, Koray Aydın'ın önüne geçti. Üçüncü turda Dervişoğlu oyların çoğunluğu alarak yeni genel başkan seçildi. Dervişoğlu yaptığı açıklamada "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi. Dervişoğlu'nu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel tebrik etti.

Yerel seçimin ardında AK Parti'de seçim sonuçlarının masaya yatırıldığı öğrenildi. Şimdi ise gözler 30 Nisan'da gerçekleşecek MYK toplantısına çevrildi. Kulis bilgilerine göre; değişim sürecinin ilk aşamasının bu toplantıda gerçekleşeceği ve seçimdeki başarısızlıkta payı olanlarla yolların ayrılmasının beklendiği aktarıldı.

Günün Haber Başlıkları 28 Nisan 2024 Günün  Haber Başlıkları  28 Nisan 2024 Reviewed by Serkan TALUER on Nisan 28, 2024 Rating: 5

Hiç yorum yok:

LightBlog